Möt våra medarbetare

Fredrika Hjelmberg

"Camp Vinge var en två dagars investering – jag lärde mig så otroligt mycket om affärsjuridik och Vinge, men också om mig själv” berättar Fredrika och förklarar att Camp Vinge skiljer sig stort från andra rekryteringsprocesser. I hennes mening var det bästa med processen de iscensatta förhandlingsspelen eftersom ”jag då fick en ärlig chans att visa vad jag går för.

Mercedes Anderås

När Mercedes Anderås började på Vinge i Göteborg var hon först tveksam. Skulle en hårdrocksfantast verkligen passa in? Hon hade inte behövt oroa sig. ”Här är du välkommen precis som du är”, säger Mercedes som i dag är konkursförvaltare och specialist inom fastighetsrätt.

Nils Alvång

Juridik anses av somliga vara ett strikt lokalt yrkesområde. Nils Alvång, på Vinges Brysselkontor, är av en helt annan uppfattning. ”Det finns inga begränsningar till Sverige”, säger han och berättar att det finns många likheter mellan juridiska system världen över.

Isabell Anstrin

För Isabell Anstrin var Vinge en slump som blev ett lyckokast. I dag arbetar hon som juristassistent i Vinges tvistlösningsgrupp och trivs med ständiga utmaningar, stort eget ansvar och möjligheten att göra skillnad.

Kristoffer Franzkeit

När Kristoffer Franzkeit klev in på Vinges kontor i Malmö februari 2013 var det med drivkraften att hjälpa entreprenörer att bygga morgondagens storbolag. För ett nystartat bolag blir juristens roll enligt Kristoffer ofta en kombination av rådgivare och affärsutvecklare. Insatser i dessa tidiga faser kan vara ovärderliga för bolaget, och att få vara med i uppbyggnaden är just det Kristoffer brinner för.