Nyhet

Grand Slam för Vinge under 2014 – vinner Mergermarkets M&A Legal Adviser of the Year Award

12 december 2014 Om byrån Utmärkelser

Vinge är mycket stolta och glada att meddela att vinstsviten för byrån under 2014 innebar ett komplett ”Grand Slam” genom att Vinge vid en ceremoni på the Savoy i London igår tilldelades utmärkelsen Swedish M&A Legal Adviser of the Year av analyshuset Mergermarket.

Detta pris är det senaste i raden av priser som bästa svenska byrå under 2014 från Chambers & Partners, IFLR, bästa svenska IP-byrå av Managing Intellectual Property samt European Women in Business Law Awards.

“Vi har känt av en ökad transaktionsnivå i Sverige under 2014 och vi har kontinuerligt toppat Mergermarkets kvartalstabeller för flest genomförda transaktioner. Detta pris baseras dock inte bara på mängd utan även på bland annat hur komplexa och strategiska de transaktioner vi arbetat på varit. Jag är väldig nöjd och stolt över vår vinstsvit detta år – vi tog hem alla de priser vi hoppades på. Detta är mig veterligen oöverträffat och vi är glada över de fantastiska klienter och medarbetare vi har på byrån som gjort detta möjligt”, säger Maria-Pia Hope, VD på Vinge tillika Managing Partner Stockholm.

Mergermarkets M&A Legal Adviser of the Year delas ut av Mergermarket, ett oberoende analysföretag för M&A. De nationella och europeiska priserna delas ut till de bästa byråerna och baserat på såväl transaktionsdata och finansieringslösningar som hur strategiska, banbrytande och komplexa transaktionerna varit.