Nyhet

HR i Skandinavien - konferens den 10 november

8 maj 2005

De tre stora advokatbyråerna i Sverige, Norge och Danmark inbjuder dig till en konferens om HR i Skandinavien ö ett arbetsrättsligt perspektiv.

Konferensen kommer att äga rum på Berns Hotell i Stockholm den 10 november.

Konferensen riktar sig till HR-ansvariga i verksamheter som har användning för kunska-per om likheter och skillnader i regler och praxis på HR-området i Skandinavien, vilket är fallet då HR-funktionen är gemensam för Skandinavien eller då en nationell HR-funktion sträcker sig utanför hemlandets gränser. Även andra ledande medarbetare kommer att kunna ha nytta av denna konferens.


Konferensen kommer att innehålla olika anföranden av talare från Vinge, Kromann Reumert och Thommessen samt från HR-ansvariga med stora erfarenheter av HR i Skandina-vien. Det kommer också att finnas tid till diskussion.

Missa inte denna unika möjlighet till att få en överblick över HR i Skandinavien i ett ar-betsrättsligt perspektiv och till att dela erfarenheter och nätverka med andra HR-ansvariga i Skandinavien.

Konferensen är kostnadsfri. Önskas övernattning på Berns Hotell kan rum bokas till ett särskilt konferenspris genom att kontakta hotellet direkt och hänvisa till äHR i Skandinavienä. ´


Anmälan

per e-mail till gudrun.osterman@vinge.se

per fax till
+46 8 614 31 90

per brev till
Advokatfirman Vinge
att: HR i Skandinavien
Box 1703
11187 Stockholm

OBS! Sista anmälningsdag är 3 november!