Nyhet

Richard Wessman blir ny medlem på IP

19 november 2013 Immaterialrätt

Ytterligare förstärkning av Vinges immaterialrättsgrupp genom rekrytering av Richard Wessman. Den tidigare kommunicerade satsningen på immaterialrätt (IP) på Vinge fortsätter genom rekryteringen av jur dr Richard Wessman, specialist på varumärkesrätt.

Richard Wessman har bland annat disputerat inom varumärkesrätt vid Stockholms Universitet 2002 och är idag verksam på advokatbyrån von Lode.
- Jag är mycket glad att Richard valt att ansluta sig till vår framåtsatsande grupp, säger Håkan Borgenhäll, chef för Vinges IP-rättsgrupp på Vinge i Stockholm. Richard kombinerar tung akademisk expertis med betydande praktisk erfarenhet inom IP, marknadsrätt och kommersiella tvister och kommer att bli ett bra komplement till de cirka 15 fokuserade IP-jurister som redan finns på plats på Vinge.
 
Richard Wessman har författat ett antal artiklar och publikationer och är i dagarna aktuell med ”Varumärkeslagen - en kommentar” som publiceras i januari 2014 på Norstedts Juridik. Richard är också svensk mästare i schack 1994 samt var under drygt 20 år schackskribent i Dagens Nyheter. Richard Wessman börjar på Vinge den femte december.