Nyhet

Sveriges bästa advokatbyrå - Client Choice Awards 2007

11 oktober 2007

Vinge är för andra året i rad vinnande advokatbyrå i Sverige i Client Choice Awards som delas ut av International Law Office, ILO, i 46 jurisdiktioner. Client Choice Awards identifierar advokatbyråer runt om i världen som utmärker sig vad gäller kundvård och servicekvalitet i sin tjänsteleverans.

Årets vinnande advokatbyrå utsågs utifrån drygt 1 300 bolagsjuristers individuella utvärderingar av advokatbyråer världen över. Kriterierna för att få priset innefattar advokatbyråernas förmåga att tillgodose och förstå kundernas verksamhet på ett bättre sätt än andra aktörer på marknaden.

- Client Choice Awards bygger på våra kunders uppfattning om oss. Därför är det extra viktigt att vinna i år igen. Det ger oss ett kvitto på att vi bidrar till ett affärsmässigt värde för våra kunder. Vårt motto är att göra allt för att hjälpa kunderna till framgångsrika affärer, säger Michael Wigge, Partner in Charge på Vinge i Stockholm.

Nominerade advokatbyråer bedömdes utifrån följande kriterier: kvalitet på den juridiska rådgivningen; prisvärdhet; affärsmedvetenhet; effektiv kommunikation; bra och tydligt faktureringssystem; skräddarsydda debiteringsstrukturer; kunskapsdjup inom arbetsgruppen; svarstider; kunskapsutbyte och teknikanvändning.

- A fantastic ally to have. I can't imagine using another firm in Sweden, är en kommentar från en av de medverkande i ILOs undersökning.

Läs mer om International Law Office's Client Choice Awards 2007.

För ytterligare information, kontakta:

Michael Wigge, Vinge, tel: 08-614 3056, 070-714 3056.

Vinge är Sveriges ledande advokatbyrå med omkring 450 anställda, varav ca 300 jurister. Verksamheten är helt inriktad på affärsjuridik och uppdragen är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt i London, Bryssel, Hong Kong och Shanghai. Vinge ingår i Scandinavian Law Alliance tillsammans med Kromann Reumert i Danmark och Thommessen i Norge i Lex Mundi, ett globalt nätverk för oberoende advokatbyråer.