Nyhet

Vinge fortsätter sin vinstsvit - får European Women in Business Law Award för Sverige

18 juni 2014

Vinge är stolt att meddela att byrån tilldelats utmärkelsen European Women in Business Law - Sweden 2014. Vinge har tidigare erhållit samma utmärkelse 2011 och detta pris är det senaste i raden av priser under 2014; Vinge har tidigare i år fått priset bästa svenska byrå av Chambers & Partners respektive IFLR samt bästa svenska IP-byrå av Managing Intellectual Property.

VD Maria-Pia Hope tog emot priset tillsammans med Ingela Malmborg och Anna Palmérus vid en ceremoni i London den 18:e juni. "Jag är mycket nöjd över hur det första halvåret 2014 har utvecklats. De olika prestigefulla och tunga priser vi fått under de senaste månaderna är förstås en mycket viktig kvalitetsstämpel på vårt arbete, men än viktigare är det erkännande och stöd vi får från existerande och nya klienter. Denna vår har vi känt av en kraftigt ökad aktivitetsnivå på den svenska marknaden och som byrå har vi på Vinge, genom mycket starkt lagarbete, kunnat kapitalisera på det”, säger Maria-Pia Hope, VD på Vinge tillika Managing Partner Stockholm.

European Women in Business Law Awards delas ut för fjärde gången och arrangeras av Euromoney Legal Media Group och International Financial Law Review (IFLR). Priserna delas ut till de bästa byråerna och individerna baserat på undersökningar och nomineringar.